fbpx
Gå till Aktiv Skolas hemsida »

Hej!

Det är jag som är Tryggve! Öppna luckan och kolla in vilken som är dagens rörelse, det är ju skönt att skaka loss lite, eller hur? När du är klar får du även tips på en kul lek!

Dagens lucka sponsras av:

Dagens rörelsefilm

Kurragömma med dunk

Utse vem som skall räkna. Den personen ställer sig vid ett träd/stolpe och räknar till 100 medan övriga deltagare springer och gömmer sig. När räknaren är klar så säger den högt och tydligt 100 så alla kan höra och börjar sökandet. När letaren ser någon som gömt sig rusar båda till trädet/stolpen och försöker slå handen mot den först. Hinner letaren först säger hen "Dunk för (namnet på personen) 1, 2, 3!". Då är personen ute ur leken. Hinner personen som gömt sig först säger den "Dunk för mig 1, 2, 3!" då har hen klarat sig. Den som blivit dunkad först av letaren blir ny letare nästa runda.

Veckans hälsotips

Kärlek och omtanke

Alla behöver vi kärlek och omtanke. Var lite extra schysst mot någon i din närhet under veckan. Läs mer om hur viktigt det är att vi är schyssta mot varandra i vårt bästis-material.

Här kan du sätta på ljud!

Kategori: Vilda djur i Världen

Rädda Tryggve & Joys skolböcker som ligger på stranden!

Gissa vilka bokstäver ordet innehåller, men tänk efter noga innan du gissar för vattnet stiger varje gång du gissar fel!

Du har bara 7 försök på dig innan böckerna försvinner i vattnet men efter 3 felaktiga försök kan du få en ledtråd om du vill.

Lycka till!

Antal fel 0/7