fbpx
Gå till Aktiv Skolas hemsida »

Hej!

Det är jag som är Joy! Öppna luckan och kolla in vilken som är dagens rörelse, det är ju skönt att skaka loss lite, eller hur? När du är klar får du även tips på en kul lek!

Dagens lucka sponsras av:

Dagens rörelsefilm

Den hemliga befriaren

Utse två personer till tagare. De får sedan gå undan en bit och blunda så de inte ser vem som utses till den hemliga befriaren. Börja sedan att leka tagen som vanligt och om man blir tagen så står man blixtstilla tills den hemliga befriaren i smyg nuddar den tagne och man får springa vidare. Leken fortsätter tills den hemliga befriaren själv blir tagen.

Veckans hälsotips

Kärlek och omtanke

Alla behöver vi kärlek och omtanke. Var lite extra schysst mot någon i din närhet under veckan. Läs mer om hur viktigt det är att vi är schyssta mot varandra i vårt bästis-material.

Håller ditt barn på med någon organiserad fritidsaktivitet?

Studier visar att organiserade fritidsaktiviteter, som att sjunga i kör eller att spela i ett fotbollslag, har positiva effekter på barns hälsa. Att inte delta i organiserade idrotts- och kulturaktiviteter visade negativa konsekvenser på både barnens hälsa och betyg, skriver forskning.se i en artikel från 2020. Håller ditt barn på med någon organiserad fritidsaktivitet? Berätta gärna vilka och hur många i din motivering.

JA
NEJ

Tack för din röst!

Motivera gärna ditt val:

Jag godkänner att mitt svar, i sin helhet eller delar av, kan komma att citeras av Aktiv Skola.

Skicka motivering
Go to Top