Tack så hemskt mycket för de fina Bästiskalendrarna som vi fick från er. Våra elever blev jätteglada!

– Marie Holm, Montessoriskolan Tellus

Marie Holm

Jag har just varit på föreläsningen i Östersund och den var grymt bra! Något svåra känslor i inledningen och saklig avslutning, men den knutna näven i fickan dröjer sig kvar. Viktigt ämne som satan! Det stämmer så väl att förövarna ligger steget före, de sitter och väntar medan övriga får springa ikapp…

– Mattias N

Mattias N

Stark och otroligt viktig föreläsning. Mycket bra information. Tack för ögonöppnaren både i min yrkesprofession och som mamma. 

– Sofi Andersson, speciallärare på Tunaskolan

Sofi Andersson, speciallärare på Tunaskolan

Föräldrahandboken ger värdefulla tips om bland annat goda sömn- och kostvanor som gör att barn orkar mer i skolan. I Föräldrahandboken finns också förslag på hur föräldrar kan prata om skolan inför sina barn, för att ge dem en positivt laddad bild av vad skolan innebär. Föräldrahandboken är ett jättebra redskap som kan hjälpa föräldrar att skapa goda förutsättningar för sina barn, så att de orkar lära sig och ha kul i skolan.

– Kristin Persson, Sannerudsskolan

Kristin Persson, Sannerudsskolan

Jag tror att jag är lite kär i dig är första filmen för ungdomar om ungdomar som påverkat mig på riktigt. Jag grät.

– Ida Arvidsson, socialpedagog på Rudenschöldskolan

Ida Arvidsson, socialpedagog på Rudenschöldskolan

Jag och kollegorna i elevhälsoteamet tycker att er Lathund mot narkotika är lättläst, tydlig och konkret. Det känns att den är uppdaterad och det är bra att även ”nyare” substanser är med. Vi pratar just nu cannabis med ettorna och då är lathunden en del i arbetet.

– Bodil Lundin, skolkurator på Curt Nicolin Gymnasiet

Bodil Lundin, skolkurator på Curt Nicolin Gymnasiet